Word partner

Micha Nederland is een beweging die christenen, kerken en organisaties prikkelt om hun ogen niet te sluiten voor onrecht. Wij werken samen met een groot en betrokken (partner)netwerk, waarin de hele breedte van de Nederlandse kerk vertegenwoordigd is. Samen ontwikkelen we materialen waar kerken, (bijbel)kringen en mensen thuis mee aan de slag kunnen. Overweeg je of jouw organisatie ook Micha-partner wordt? Op deze pagina lees je meer over wat dat precies inhoudt en waarom het zo’n goed idee is.

Harmen Niemeijer Tearfund 4 scaled e1690808458732

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Als partner van Micha Nederland…

Micha Nederland werkt projectmatig. Dit betekent dat je als partner per project kunt beslissen of je wilt meedoen. Het ene thema zal beter bij jullie organisatie aansluiten dan het andere thema. Je kunt altijd meedoen in een rol en intensiteit die op dat moment handig en haalbaar is. Bijvoorbeeld door input te leveren, feedback te geven of als medeorganisator. Je kunt onder andere meedoen met de Micha Zondag, die jaarlijks door meer dan duizend kerken wordt georganiseerd, en met de invulling en uitwerking van de Micha Cursus.

We verbinden mensen, organisaties en initiatieven met elkaar, zodat je samen verder komt. Ook organiseren we jaarlijks een partnerdag, een moment van ontmoeting met alle Micha-partners. Op deze middag is er vaak een inspirerende workshop en gaan we samen in gesprek over thema’s die ons bezighouden.

Micha-partners betalen een jaarlijkse bijdrage die past bij de grootte en draagkracht van de organisatie. Neem contact met ons op om te kijken om welk bedrag dit gaat bij jouw organisatie.

Micha Nederland biedt graag een podium aan organisaties die verhalen kunnen delen over onrecht en armoede, dichtbij en ver weg. Voor partnercontent hebben we onder andere plek in onze nieuwsbrief, op onze socials, in onze kerkenpakketten en in onze Micha-boekenreeks. Ook kun je via ons aanvragen ontvangen voor presentaties. Via onze kanalen kun je een prikkelend geluid laten horen zonder dat dit de relatie met je eigen achterban beïnvloedt.

Dit is Micha Nederland

Berichten van onze partners