Tip: organiseer een ‘Warme Truienavond’ deze winter

Warme Truienavond

Een Warme Truienavond is een avond waarbij de verwarming uit staat, de warme truien aan gaan en je samen met een groep mensen geniet van mooie muziek en een goed verhaal. Tijdens een intiem concert genieten jullie van een ontspannen, gezellige én inhoudelijke avond met inspiratie rondom rechtvaardig leven.

Warme Truienavond Tearfund

Warme Truienavond

De host tijdens de avond is ‘Droominee’ Rik Zutphen. Hij neemt twee artiesten mee die zorgen voor mooie muziek. Samen denk je na over recht doen in jullie eigen omgeving en om een stap te zetten richting een duurzame levensstijl. 

Joost van Dieren (Tearfund): ‘Klimaatverandering raakt de allerarmsten en de meest kwetsbaren. Bij Tearfund zien we dat dagelijks in ons werk. Tijdens de Warme Truientour maken we van de nood een deugd. Samen genieten van mooie muziek en een inhoudelijk verhaal kunnen heel goed hand in hand gaan. Een leuke avond voor jong én oud!’

‘Tijdens de Warme Truientour maken we van de nood een deugd.’

Wie, waar, wanneer, hoeveel?

  • Wie: de host is ‘Droominee’ Rik Zutphen. Verder komen er twee artiesten (zie afbeelding hierboven).
  • Waar: je kunt het organiseren in jouw kerk of (studenten)vereniging.
  • Wanneer: je kunt het organiseren op een vrijdag- of zaterdagavond in februari of maart 2024. Na je aanmelding als organisator neemt Tearfund contact met je op om een geschikte datum af te stemmen.
  • Hoeveel: het organiseren kost 600 euro voor het programma, de begeleiding en de artiesten.

Hoe kun je je aanmelden?

De Warme Truientour is een initiatief van Tearfund in samenwerking met Graceland. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Tearfund

Tearfund helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht door wereldwijd hulp te bieden via lokale organisaties en kerken. Recht doen is voor Tearfund een opdracht van God.  

Tearfund logo

Gerelateerd