Vrijwilliger gezocht: interviewer & tekstschrijver

tekstschrijver

Ben jij een tekstschrijver die niets liever doet dan inspirerende mensen interviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Micha Nederland willen we graag rolmodellen in de spotlights zetten: mensen die laten zien dát en hóé we recht kunnen brengen in ons dagelijkse leven.

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig naar de ander, houdt van een goed gesprek én je schrijft foutloos Nederlands. Ook ben je christen met een groot hart voor sociale en/of ecologische gerechtigheid. Je zet je graag in voor een mooiere wereld en laat je daarbij graag inspireren door anderen. Herken je je in dit profiel? Leuk als je eens contact opneemt om kennis te maken!

Praktisch

We zoeken voor deze vrijwilligersfunctie iemand die ervaring heeft met interviewen en het schrijven van teksten. In principe vinden we het fijn als je minimaal één keer per maand een interview kunt uitwerken en als je je hier minimaal één jaar aan wilt committeren.

Waarmee ga je aan de slag als tekstschrijver?

Je belt of bezoekt inspirerende christenen die zich in hun dagelijkse leven bezighouden met gerechtigheid. Je interviewt hen en werkt dit uit in een inspirerend artikel. Dit artikel verschijnt op onze website in de reeks Moderne Micha’s. Losse quotes uit de interviews delen we op social media.

Interesse?

Vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op!

tekstschrijver

Gerelateerd