Stageonderzoek in de aanbieding: wat kan Micha NL ontwikkelen voor jongeren?

stageonderzoek

Heb jij een groot hart voor sociale en/of ecologische gerechtigheid? En ben je op zoek naar een stageonderzoek? We zoeken een stagiair die het leuk vindt om te onderzoeken welk materiaal en/of welke werkvormen we voor 16- tot 20-jarigen kunnen ontwikkelen.

Wie ben jij?

Je doet een sociale, communicatieve of theologische Hbo-studie en sluit je graag voor enkele maanden parttime of fulltime aan bij ons Micha-team. Jij bent een enthousiaste doener die het werktempo er graag inhoudt. Je vindt het leuk om een onderzoek onder middelbare scholieren, studenten en hun jeugdleiders te doen. Je gaat graag zelfstandig aan de slag en je bent initiatiefrijk en vriendelijk in contact met mensen.

Waarover gaat jouw stageonderzoek?

De Micha Cursus is in principe geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Toch krijgen we vaak de vraag naar op maat gemaakt materiaal voor tieners en jongvolwassenen. Het resultaat van jouw onderzoek is een adviesrapport. Naast jouw onderzoeksproject is er (indien gewenst) ruimte om met ons mee te draaien in het Micha-team. Laat vooral aan ons weten in welke vaardigheden jij je graag wilt ontwikkelen, dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Praktisch

  • Op maandagen en donderdagen werken we op ons kantoor in Utrecht. Overige dagen kun je indien gewenst thuiswerken.
  • We vinden het belangrijk dat je je kunt vinden in de missie van Micha Nederland.
  • Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. We halen de vacature offline zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met reageren.
  • Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op!

Wat andere stagiaires zeggen over hun stage …

joeri stageonderzoek

Joeri studeerde theologie en deed in 2022-2023 een meeloopstage bij Micha Nederland. Hij hield er een nominatie voor Jonge Theoloog des Vaderlands aan over. Over zijn stage bij Micha Nederland vertelt hij: ‘Micha Nederland is dé plek als je vanuit geloof recht wilt doen en impact wilt maken. Zelf kijk ik terug op een inspirerende stageperiode. Van harte aanbevolen!’

Gerelateerd